Spletni prenos v živo ali livestreaming je storitev video snemanja in pretakanja vsebine v realnem času v svetovni splet. Video je že nekaj let ključni igralec v marketinški igri, zakaj bi pretakanje v živo pomenilo takšno razliko? Ker ima prenos v živo oz. live stream takojšno neposrednost, pri čemer jo posneti video ne more imeti. To se dogaja zdaj v tem trenutku in gledalci lahko sodelujejo z vsebino na načine, s katerimi je vnaprej posneti video že zgodovina.

V veljavo vse bolj prihajajo virtualni dogodki. Kaj to pomeni? To so dogodki, ki so lahko z ali brez fizične navzočnosti gledalcev. Dogodek lahko spremljajo kar iz svojega doma prek priljubljenih vaše spletne strani, lahko pa tudi preko socialnih portalov. Če dogodek v času prenosa zamudijo, pa si ga lahko preprosto ogledajo pozneje, saj le-ta ostane na spletu, vse dokler ga organizator ne izbriše. Zavedamo se, da virtualni dogodki ne morejo nadomestiti tistih klasičnih, pripomorejo pa k večjemu obsegu gledanosti.

Dogodek posnamemo s profesionalnimi kamerami, lučmi ter mikrofoni. V primeru, da želi naročnik pred ali med samim prenosom vključiti intervjuje ali “arhivske posnetke” mu to tudi omogočimo, saj se zavedamo, da vtisi obiskovalcev in arhivski posnetki igrajo pomembno vlogo.

V živo lahko khrati izvedemo na več različnih platforom, kot so Youtube, Facebook, Vimeo, Twitch, Zoom, Teams, GoToWebinar, ipd. Ker nam je zadovoljstvo naših naročnikov najpomembnejše, ostanemo v stiku z njimi še po sami izvedbi prenosa ali snemanja. Posneti material dostavimo z povezavo do oblaka.

Vse kar morate storiti vi je, da se posvetite vsebini dogodka. Prenaša se lahko skoraj da vsak dogodek, kjer so ljudje in zanimanje: Koncerti, Športna tekmovanja, Konference, Forumi, Sejmi, Radijske/Podcast oddaje, Poroke, Pogrebi, ipd…

Zagotovite vidnost in prepoznavnost svojega dogodka z neposrednim prenosom v živo že sedaj!