Rodejev prvi izdelek Wireless Go je spremenil igro v industriji – ultra kompakten in varen brezžični oddajnik in sprejemnik z vgrajenim mikrofonom, vse za dostopno ceno.

Rodeov naslednji na vrsti (ustrezen naslov Wireless Go II) izboljšuje skoraj vsako področje in zaseda svoje mesto poleg svojega brata kot zelo priporočljivo orodje za ustvarjalce video in zvočnih vsebin povsod.

Predvsem Wireless Go II ima dva oddajnika in en sprejemnik, medtem ko je njegov predhodnik ponujal le en oddajnik. To prihaja z opaznim 40-odstotnim skokom cene, vendar je več kot razumno glede na dodatno strojno opremo in povečano funkcionalnost celotnega paketa, originalna enota pa je še vedno na voljo, če želite samo en oddajnik.

Izboljšana je bila tudi brezžična povezljivost z dosegom 200 m vidne linije namesto 70 m, dodatek vgrajenega pomnilnika za vsak oddajnik pa pomeni, da lahko posnamete več kot 40 ur stisnjenega zvoka ločeno na vsako napravo, kar naredi za odlično redundanco ali samostojni snemalnik v ščepec.

Velikost in zasnova enot ostajata večinoma enaka – plus – vsaka enota predstavlja kompaktno obliko z minimalnimi, a zmogljivimi kontrolniki in zasloni ter baterijo za ponovno polnjenje, ki omogoča 7 ur delovanja.

Kot je Rode znan, je kakovost snemanja vgrajenega mikrofona oddajnika odlična, čeprav jih bo večina uporabnikov verjetno združila z zunanjim mikrofonom na reverju/lavalirju, ki deluje na vhod oddajnika.

Za videografe, vlogerje, podcasterje, prenose v živo ali vse, ki delajo v ustvarjalnem zvočnem prostoru, je sistem Rode Wireless Go II preprosta, visokokakovostna rešitev za snemanje dveh zvočnih virov hkrati in na daljavo. Če res ne potrebujete drugega oddajnika, potem je originalni (in verjetno znižan) Rode Wireless Go vaša najboljša možnost, a tudi takrat je komplet Go II morda še vedno vreden naložbe.

Uradna spletna stran izdelka