Roland je predstavil posodobljeno različico svojega slavnega video mešalnika V-02HD: Roland V-02HD MK II. Koncept, postavitev gumbov, velikost in teža nove različice so podobni prejšnji, vendar ima zdaj zmogljivosti pretakanja prek posodobljenih vrat USB Type-C na zadnji strani enote. Oglejmo si ga podrobneje!

Že leta 2018 so poročali o Rolandu V-02HD, ki je bil takrat najmanjši video mešalnik na svetu. Hitro naprej do danes s širitvijo možnosti pretakanja/preklapljanja v živo zaradi pandemije, drugi so temu sledili.

Vendar pa je V-02HD užival priljubljenost zaradi svoje dostopne cene in »osnovnih« funkcij za ljudi, ki morajo samo preklapljati med dvema video viroma. Da bi bil na tekočem, je Roland posodobil V-02HD z V-02HD MK II, ki ima zdaj zmožnosti pretakanja videa.

Roland V-02HD MK II je 1 lb/600 g mešalnik za pretakanje in video s kompaktnimi dimenzijami samo 160 x 108 x 51 mm. Torej za ustvarjalce vsebine, ki so na poti, v vašem kompletu ne bo vzelo toliko prostora in teže.

Razumeli ste: Roland V-02HD MK II je dokaj preprosta naprava, ki zelo dobro opravlja preproste naloge. Priključite dva vira HDMI, povežite izhod USB-C z računalnikom, zaženite programsko opremo za pretakanje in že ste pripravljeni na predvajanje v živo.

Če pa se želite potopiti globlje, lahko Rolandova programska oprema in prihajajoče aplikacije za daljinsko upravljanje za iPad/macOS/Windows (na voljo konec leta 2021) izboljšajo vašo igro. Dejansko ima V-02HD MK II 14 vgrajenih učinkov, vključno z obarvanjem, negativom, zamenjavo RGB, valovitvijo itd. Prav tako lahko nastavite okna slika v sliki, dodate naslove, spodnje tretjine, izključite zeleni/modri zaslon in še veliko več.

Za lažjo uporabo je na dnu enote 1/4″-20 pritrdilna točka, tako da jo lahko pritrdite na stojalo/magično roko.

Uradna spletna stran izdelka