Za uspešne Prenosi v živo se zavedamo, da potrebujemo posebno tehnika skupka tako videoprodukcijske opreme, kot stabilne internetne povezave ter napredni in neodvisni medija predvajalnik.

Videoprodukcijska oprema
Za uspešno tehnika uporabljamo videoprodukcijsko opremo priznanih proizvajalcev. Sony,. Canon,. Atomos,. Blackmagic,. Magewell,. Birddog,. PTZoptics,. LiveU,. Aviwest,. Teradek,. Roland,. Sennheiser,. Shure,. Rode,. itd.

Stabilnost internetne povezave
Za zagotovitev stabilnost prenosa, na kar vpliva konstantna internetna povezava, uporabljamo posebno tehnika združevanja vseh internetnih povezav, dosegljivih na lokaciji dogodka. Tako uporabimo seštevek fiksnega interneta LAN in/ali WiFi prisoten na lokaciji ter LTE/4G in 5G signale vseh razpoložljivih operaterjev Telekom Slovenije, A1, Telemach in T2 ter opcijsko satelitski internet Tooway in Starlink. Na takšen način dobimo robustno internetno povezavo, s katero lahko zagotovimo vrhunske rezultate v Full HD 1080p in celo v 4K kakovosti slike.

Neodvisni medija predvajalnik
V osnovni storitvi ponujamo neodvisni medija predvajalnik in s tem zagotovimo popolen nadzor nad objavo posnetka v živo in nato arhivskega posnetka. Spletno kodo predvajalnika lahko naročnik vgradi v poljubne spletne strani. Po želji naročnika lahko hkrati pošiljamo signal tudi na socialne brezplačne platforme, kot so Youtube, Facebook, Twitch, itd.

Zagotovite vidnost in prepoznavnost svojega dogodka z neposrednim prenosom v živo že sedaj!